Najlepší KOMPOT na trhu už 18 rokov

Na deťoch najviac badať, ako plynie čas.

Je to tu!

Najlepší KOMPOT na trhu má už 18 rokov!

Spolu s Vami sme sa dožili dňa, kedy KOMPOTik vďaka našemu vytrvalému piplaniu a Vašej úprimnej láske, prekročil pomyselnú hranicu dospelosti.
Už 18 rokov Vám prinášame chutný trvanlivý slovenský dizajn.
Už 18 rokov hrdo zdobíte svoju hruď vtipom, obdarúvate svojich milovaných originálnymi kúskami a prinášate smiech alebo plač dojatia náhodným okoloidúcim, ktorí si všimnú, čo máte oblečené.


CSR

Písali ste nám, ako ste v Austrálii videli našu legendu, tričko s československou stokorunáčkou alebo, ako ste si našli v Poľsku nových kamošov vďaka tričku Ľuďom jebe.
18 rokov. To nie je vôbec málo, no chceme viac.

Celé to začalo ako inak, vtipom. V agentúre Komplot to stále vyzváňalo a niekto sa stále pokúšal dovolať do špajze: „Haló, tam kompot?“ Brali sme to ako znamenie.


Kompot inzerat diabol2

Zo skomoleného názvu Komplot sme vyrobili KOMPOT a značka s vtipnými tričkami bola na svete. Natlačili sme 300 kusov do zaváraninových pohárov, nasadli do dodávky a poď ho v roku 2004 predávať na letný hudobný festival Hodokvas. Tričká išli ako teplé rožky a o hodinu už po nich ostali len prázdne pulty. To bol veľký začiatok malého obchodu s tými trvanlivými tričkami.


HODOKVAS


Tak ako pred 18 rokmi, tak aj dnes robíme trvanlivé kúsky, ktoré potešia grafikov, architektky, turistov, historičky, pamätníkov bratislavského metra, priateľky krásnej literatúry a kibicov slovenskej politiky. Kde nestačíme my, voláme si na pomoc ďalšie skvosty z dielní slovenských autorov a autoriek, a preto u nás nájdete okrem chutného KOMPOTu aj takmer 37 slovenských značiek.


Majka2
furt daco

Okrem kvalitného humoru a dizajnu si dávame už 18 rokov záležať aj na doslovnej trvácnosti našich kúskov. Motívy tlačíme ručne, technikou sieťotlače na kvalitný textil. 


jebe

Ako správni teenageri sme si už dlho chceli nájsť miesto, ktoré by sme si mohli spraviť podľa vlastného gusta a kam by za nami mohli chodiť naši kamoši a kamošky - Vy.
K 18. narodeninám sme si dali nový priestor na starej adrese.

Vyberte si svoj kúsok trvanlivého dizajnu a miesto sfukovania sviečok s nami otvorte nový KOMPOT na Panenskej 30 v Bratislave.